Насловна Најновије Др Ненад Лакетић обављаће прегледе у Болници „Србија“

Др Ненад Лакетић обављаће прегледе у Болници „Србија“

1044
0

Болница “Србија” договорила је сарадњу са др Ненадом Лакетићем, специјалистом нуклеарне медицине, врхунским стручњаком за болести штитне жлијезде. Др Лакетић у Болници „Србија“ обављаће амбулантне прегледе 23. октобра од 12.00 часова.

Главно поље рада др Лакетића су лијечење обољења штитне злиједе, пункционе биопсије танком иглом, лијечење диферентованих карцинома штитне жлијезде радиоактивним јодом, лијечење тиреотоксикозе радиоактивним јодом. Бави се конвенционалном нуклеарном медицином, дијагностичким процедурама, сцинтиграфије аквизицијом на СПЕЦТ/ЦТ-у. У амбулантном раду искључиво се бави наведеним проблемима.

При првом прегледу потребно је да пацијенти имају урађене основне анализе хормона ФТ4 И ТСХ и евентуално претходну документацију од значаја.
Ово је потпуно нова услуга у болници „Србија“ која до сад није примјењивана, а прегледи су комерцијалне природе и цијена прегледа је 100 КМ.

Пацијенти преглед могу заказати на број телефона: 057/325-327 у периоду од 14.00 до 14.30 часова, сваки радни дан.

Др Лакетић Медицински факултет завршио је 2005. године у Београду, а специјализацију из нуклеарне медицине такође у Београду, 2014. године.
Запослен је у Специјалној болници за болести штитне жлијезде и метаболизам Чигота, Златибор од 2007. године до данас. Начелник је Одјељења нуклеарне медицине од 2019. године. Члан је Удружења нуклеарне медицине Србије, цлан стручног савјете матичне установе.

ИЗВОРБолница Србија
Претходни текстПочиње обиљежавање Недјеље дјетета
Сљедећи текстРогатица: Спомен-плоча убијенима у усташком покољу у селу Камен биће освештана у суботу