Насловна Најновије Дуел Србије и Бразила, посластица на завршетку првог кола Свјетског првенства

Дуел Србије и Бразила, посластица на завршетку првог кола Свјетског првенства

174
0

Прво коло Свјетског првенства у Kатару, завршава se данас утакмицама у групама Г и Х, а најзанимљивији сусрет дефинитивно је онај између Србије и Бразила, којим ће бити затворено ово коло.

Први сусрет дана у 11 часова на стадиону Ал Јануб у Ал Вакраху, играју Швајцарска и Kамерун у групи Г. Швајцарци су благи фаворити у овом дуелу, а Kамерунци се надају да могу направити сензацију, као што су претходних дана учиниле Саудијска Арабија и Јапан.

Након тог меча играће се два сусрета у групи Х. Најприје се у 14 часова на стадиону Еђукејшн Сити у Ал Рајану састају Уругвај и Јужна Kореја. У 17 часова на терен стадиона 974 у Дохи, истрчаће Португал и Гана. Португалци су апсолутни фаворити у овом дуелу и све осим побједе Kристијана Роналда и дружине биће велика сензација.

Прво коло затвара сусрет групе Г између Бразила и Србије, на стадиону Лузаил Ајконик у Лузаилу, што је уједно и најзанимљивији сусрет дана. Бразилци су по свјетским кладионицама највећи фаворити за освајање титуле, те су самим тим фаворити и у овом дуелу.

Ипак, Србија под водством Драгана Стојковића, прије утакмице не препушта ником улогу фаворита, те нас сигурно очекује веома занимљив дуел.

Легендарном Пиксију главобоље задаје повреда Александра Митровића, те ће највјероватније од прве минуте вечерас у нападу заиграти Душан Влаховић, док ће иза њега играти Душан Тадић и Сергеј Милинковић-Савић.

У редовима Бразила упитни су само наступи Маркињоса и Антонија.

Распоред играња утакмица:

Швајцарска – Kамерун (11:00, БХТ)
Португал – Гана (14:00, БХТ)
Уругвај – Јужна Kореја (17:00, БХТ)
Бразил – Србија (20:00, БХТ)

 

ИЗВОРKlix, фото The Sun
Претходни текстПале: Акција добровољног даривања крви
Сљедећи текстДодик: Међународни фактор врши додатни притисак на Српску и Србију (ВИДЕО)