Насловна Најновије Дјечак Илија за рођендан добио толико жељени лаптоп

Дјечак Илија за рођендан добио толико жељени лаптоп

2560
0

Већина портала из Источног Сарајева, пренијела је причу о вриједном и сналажљивом дванаестогодишњаку, који код продавнице спортске опреме на Бијелом Пољу продаје лимунаду, како би зарадио новац да себи купи лаптоп.

Дјечак се зове Илија и данас му је рођендан. Тим поводом Хуманитарно удружење “Оплемени срце“ из Источног Сарајева, пријатељ удружења Игор Голијанин и фирма “Пејџ“(Page) која се бави развојем софтвера, одлучили су да обрадују симпатичног Илију.

Према последњим информацијама, Илији је управо уручен толико жељени поклон – лаптоп! Илија је у први мах био видно изненађен овим чином, а онда му је осмијех озарио лице. Тешко је ријечимa описати топлину у искреним дјечијим очима и његову захвалност за поклоне. Уз лаптоп је наравно добио и рођенданску торту, а овај рођендан ће сигурно памтити цијелог живота. Није случајност што је данас Илиндан. 

А ви, уколико желите да упознате Илију, упутите се ка Бијелом Пољу. Освјежите се најбољом лимунадом у Источном Сарајеву и оплемените душу. 

НАПОМЕНА: Занимљиво је да су нам по објављивању ове приче, грађани Источног Сарајева јавили да дјеца на Младичком пољу, такође продају лимунаду и наруквице које сами праве. И дјеца на Добрињи 4 продају лимунаду, а прикупљени новац желе да поклоне болесној дјеци. Код задруге у Војковићима дјеца од почетка љетних врућина такође продају лимунаду. Хвала Богу, Источно Сарајево је пуно малих анђела!

 

ИЗВОРРТВИС, фото Катера
Претходни текстСмијењена управа “Електропривреде БиХ“
Сљедећи текстОбиљежена 31 година од убиства 11 Срба, међу којима двоје дјеце