Насловна Најновије Забрана превоза експлозивних материја

Забрана превоза експлозивних материја

98
0

У друмском саобраћају на територији Републике Српске током обиљежавања божићних празника и 9. јануара – Дана Републике, биће забрањен превоз експлозивних материја, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Српске.

Превоз експлозивних материја биће забрањен од данас у 12.00 часова до сутра до поноћи, као и 9. јануара цијели дан.

Наредбом коју је донио министар унутрашњих послова Синиша Каран забрањује се превоз експлозивних материја у друмском саобраћају 8. јануара цијели дан на подручју Бањалуке, саопштено је из МУП-а.

Овај режим забране важиће на дионицама магистралних путева: гранични прелаз Рача /граница са Србијом/ на подручју Бијељине, Бијељина – граница Српске и Брчко дистрикта, граница Српске/дистрикт Брчко-Шамац, Шамац-Модрича /Јакеш/-Шешлије-Јоховац, граница Српске и Федерације БиХ у мјесту Језеро два-Јакеш ,и Клашнице два-Бањалука два, као и на ауто-путу „9. јануар“ на дионицама Бањалука-Добој /Јоховац/ и Градишка-Бањалука.

Министарство у сједишту, полицијске управе и полицијске станице неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја за овај период.

Забрана се не односи на превоз пиротехничких средстава за извођење најављених ватромета, саопштено је из МУП-а Републике Српске.

ИЗВОРртрс
Претходни текстДанас топло и промјенљиво
Сљедећи текстДодик: Божић нас све окупља и позива на заједништво