Насловна Најновије Додик: Божић нас све окупља и позива на заједништво

Додик: Божић нас све окупља и позива на заједништво

132
0

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је Његовој светости патријарху српском Порфирију, свештенству и монаштву Српске православне цркве и свим православним вјерницима најрадоснији хришћански празник Божић, са жељом да свјетлост и топлина празника Рођења Исуса Христа обасја и подари свима добро здравље, радост и мир, те покаже пут искреног праштања и поштовања.

– Као симбол новог почетка и нове наде, Божић нас све окупља и позива на заједништво, да у лијепим и у тешким тренуцима увијек пронађемо снагу за радост, оптимизам и утјеху једни према другима – истиче се у честитки предсједника Републике Српске.

Додик је нагласио да је Божић празник у који је српски народ кроз обичаје уткао све своје најљепше народне особине и да вођени њима треба, не само у ове празничне дане, већ и сваког другог дана, показати и његовати љубав, подршку, хуманост и међусобно уважавање.

– У жељи да топлину овог сверадосног празника дочекате и проведете окружени вашим најмилијима у здрављу, миру, љубави и весељу, поздрављам вас традиционалним хришћанским поздравом – `Мир Божији, Христос се роди!` – наводи се у честитки предсједника Републике Српске.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЗабрана превоза експлозивних материја
Сљедећи текстУ Српској рођено 18 беба