Насловна Најновије Из сметова ослобођено десет возила на путу Сјеница – Нови Пазар

Из сметова ослобођено десет возила на путу Сјеница – Нови Пазар

143
0

Десет возила која су била завијана у мјесту Брњица на путу Сјеница – Нови Пазар, ослободили су припадници Сектора за ванредне ситуације МУП-а из Сјенице и Новог Пазара, заједно са радницима предузећа „Нови Пазар пут“, саопштио је МУП Србије.

Повријеђених особа није било, а интервенција је завршена синоћ у 23.55 часова.

Саобраћај на путним правцима Јошаничка Бања – Kопаоник и Рудница – Kопаоник поново је успостављен и проходан за саобраћај, док је путни правац Kопаоник – Брус и даље непроходан.

Припадници Сектора за ванредне ситуације МУП-а непрекидно су ангажовани на отклањању посљедица насталих усљед временских непогода, које је јуче захватило територију Србије.

Укупно 104 ватрогасаца-спасилаца са 43 возила из Београда, Новог Сада, Сремске Митровице, Панчева, Ниша, Сомбора, Ваљева, Јагодине, Ужица, Суботице, Kраљева и Смедерева, до 7.00 часова јутрос, били су ангажовани на 45 интервенција.

Ријеч је о асистенцијама екипама хитне помоћи, помоћи завијаном становништву на путевима, уклањању палих стабала и дијлова кровова, као и пружању помоћи болесним лицима, посебно на тешко доступним локацијама.

У Новој Вароши ватрогасци-спасиоци асистирали су Хитној медицинској служби у превожењу медицинског особља до мјеста Радојевић, ради указивања прве помоћи болесној особи, наведено је у саопштењу.

Због вјетра и снијега у вишим предјелима, на подручју Србије од јуче је на снази наранџасти метеоаларм.

ИЗВОРсрна, фото Informer
Претходни текстНаранџасто упозорење на олујни вјетар у Требињу
Сљедећи текстБјелица: На терену више од 15 машина за чишћење снијега