Насловна Најновије Источно Сарајево: Једномјесечни притвор због покушаја убиства

Источно Сарајево: Једномјесечни притвор због покушаја убиства

243
0

Окружни суд у Источном Сарајеву, одредио је једномјесечни притвор лицу чији су иницијали К.П., због сумње да је починило кривично дјело убиство у покушају, ранивши из ватреног оружја једно лице.

Против наведеног рјешења дозвољена је жалба у року од 24 часа, саопштено је из Окружног суда у Источном Сарајеву.

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву, предложило је мјере притвора лица К.П. због опасности да би боравком на слободи могло да утиче на свједоке, уништити, сакрије и измијени доказе или трагове важне за кривични поступак.

Мјере притвора су предложене и због опасности да би лице К.П, боравећи на слободи, могло да понови кривично дјела или почини друго кривично дјело, за које се може изрећи казна затвора од три године или тежа казна.

Лице К.П. је осумњичено да се у сриједу, 19. јула, у 16.50 часова, довезло мотоциклом „ка-те-ем“ без регистарских ознака, у Хиландарску улицу у Источном Новом Сарајеву, те из ватреног оружја калибра девет милиметара, испалило седам хитаца у правцу Н.А, који се у том тренутку налазио испред кафића „Мока“.

Н.А је том приликом задобио повреде опасне по живот, устрелну рану у абдомен и три прострелне ране у лијеву наткољеницу, а лице П.К. је потом побјегло на мотоциклу.

 

ИЗВОРсрна, фото Banja Luka 24
Претходни текстУ сриједу нагло освјежење са кишом, пљусковима и грмљавином
Сљедећи текстРадници Спортско-рекреативног центра „Гласинац“ траже да им се измире обавезе у наредних седам дана