Насловна Најновије ЛЕД билборд у циљу промоције фочанског туризма

ЛЕД билборд у циљу промоције фочанског туризма

188
0

Информације о комплетној туристичкој понуди општине Фоча, манифестацијама и догађајима на подручју ове локалне заједнице убудуће ће бити доступне грађанима, туристима и посјетиоцима и путем ЛЕД билборда који је постављен на раскрсници, у непосредној близини доњег моста на Ћехотини, на једној од најфреквентнијих локација у граду.

Постављање и оспособљавање ЛЕД билборда у центру града, у општинској Туристичкој организацији, виде као још један значајан допринос промоцији богате и јединствене туристичке понуде  Фоче.

Информативни билборд пружаће и податке о догађајима и манифестацијама које, осим Туристичке организације, организују Општина Фоча, јавне установе из области културе и спорта, те о активностима других институција и представника туристичке привреде у циљу промоције и афирмације туристичке дјелатности.

-На овај начин обезбијеђена је доступност важних, прије свега, визуелних информација према различитим циљним групама и њиховим интересовањима-наводе из Туристичке организације.

Средства за набавку и поставку  ЛЕД билборда обезбијеђена су путем пројекта Министарства трговине и туризма Републике Српске, а дио средстава обезбиједила је и Општина Фоча.

Лед билборд пуштен је у рад данас, поводом Свјетског дана туризма-саопштено је из ТО Фоча.

ИЗВОРрадио фоча
Претходни текстКомпанији „Оногошт“ заслужено признање града Источно Сарајево
Сљедећи текстПодијељени бесплатни уџбеници за ученике првих разреда средње школе