Насловна Најновије Компанији „Оногошт“ заслужено признање града Источно Сарајево

Компанији „Оногошт“ заслужено признање града Источно Сарајево

362
0

На Свеачаној академији поводом Дана и крсне славе града Источно Сарајево – Светог Петра Дабробосанског, која је одржана у Културном центру у Источном Новом Сарајеву, компанији „Оногошт“ са сједиштем у Сокоцу, уручена је сребрна плакета.

Директор ове успјешне фирме Љиљана Шука навела је да ово престижно признање показује да је неко препознао њихов рад у протеклих 27 година, чије пословање се одвија на подручју шест општина у саставу Града и у општини Хан Пијесак.

– Руководство града Источно Сарајево је предложило компанију „Оногошт“ за сребрну плакету ове године, да би одали признање нашем залагању у развоју Града. Поред маркета у овим општинама, учествујемо у свим активностима које се проводе у локалним заједницама у којима гравитирамо. Активно смо укључени у рад и одржавање свих спортских и културних манифестација – нагласила је она.

Ових дана, актуелно је да Влада Републике Српске настоји да се понаша одговорно према становништву, те да у том погледу са одговорним произвођачима ради на снижавању цијена и свега што може проузроковати додатне инфлаторне ударе на грађане.

– Компанија „Оногошт“ се и до сада укључивала у све акције које је проводила Влада Републике Српске. По узору на земље из окружења, ради се на појефтињењу неких основних животних намирница. У складу са нашим могућностима, уредно ћемо се одазвати овом позиву, јер и без препорука Владе, ми се трудимо да нашим купцима обезбиједимо најбоље могуће цијене за артикле које имамо у нашим радњама. Сваки мјесец имамо каталоге са производима којима су знатно снижене цијене, као и викенд и седмичне акције. Ту су и трајно ниске цијене, које у договору са добављачима, имамо константно, односно током цијеле године. Ово је још један вид помоћи нашим купцима, а то ћемо наредног мјесеца реализовати, док наступи одлука Владе који артикли, али и да се ускладимо са другим трговинским ланцима, како би дјеловали јединствено по том питању – појаснила је Шука.

Она је прецизирала да компанија „Оногошт“ запошљава 220 радника, те да је током ове године рађено на брендирању маркета, како би били препознатљиви међу бројним трговинским центрима. Посебан акценат је према њеним ријечима, био на подручју општине Пале, гдје су се маркети реновирали и преуредили по узору на неке велике маркете који се налазе у нашем окружењу.

ИЗВОРИнфо центар Соколац
Претходни текстНедјеља нерадни дан за трговце и апотекаре
Сљедећи текстЛЕД билборд у циљу промоције фочанског туризма