Насловна Uncategorized Магла смањује видљивост и успорава вожњу у котлинама

Магла смањује видљивост и успорава вожњу у котлинама

139
0

Магла јутрос смањује видљивост и успорава вожњу у котлинама и дуж ријечних токова,а упозоравамо и на мјестимично влажне коловозе, док  на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, скрећемо пажњу на могуће одроне земље и камења на коловоз.

На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо опрезну  вожњу, прилагођену стању и условима на путу и подсјећамо, да је посједовање зимске опреме законски обавезно.

-Због реконструкције раскрснице на укрштању Улице Цара Лазара и магистралног пута МI-115 дионица Соколац-Подроманија, измјењен је режим у одвијању саобраћаја. (до 31.12.2022.)
-Због радова на фарбању тунела и инсталацији опреме измијењен је режим у одвијању саобраћаја у тунелу “Чељиговићи” на магистралном путу МI-114, дионица граница РС/ФБиХ (Лапишница)-Љубогошта, као и у тунелу “Стамболчић” на маг. путу МII-508 Пале-Подграб. Планирано је да радови трају до 16.11.2022. године.

– На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу М II-507 Бродар-граница РС/РСР (Рудо) забрањен је саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 км/х.
-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

На ГП  у БиХ нема дужих чекања на прелазак границе.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстУ Мостару сутра ХДЗ и СНСД о формирању власти на нивоу БиХ
Сљедећи текстУ Словенији други круг предсједничких избора