Насловна Најновије Мега мијења име хале у „ТЦ Дејан Милојевић“

Мега мијења име хале у „ТЦ Дејан Милојевић“

136
0
Кошаркашки клуб Мега промијениће име своје дворане „Mega Factory“ у Тренинг центар „Дејан Милојевић“.
 

– Мега ће заувијек чувати успомену на Дејана Милојевића и све оно што је урадио за овај клуб, али и српску кошарку. Милојевић је 17. јануара изненада преминуо у 47. години од посљедица срчаног удара и у шоку и невјерици оставио читав кошаркашки свијет, који се данима дирљивим порукама и гестовима опраштао од овог изванредног тренера и сјајног човјека.

Клуб у коме је Милојевић почео своју тренерску каријеру, и коме је донио први трофеј у Купу Радивоја Кораћа, одлучио је да дворана „Mega Factory“ у насељу Браће Јерковић промијени свој назив и понесе име Тренинг центар „Дејан Милојевић“ – саопштио је клуб.

Тим поводом генерални менаџер Меге Горан Ћакић упутио је званичан допис челницима Кошаркашког савеза Србије, регионалне и домаће лиге како би се извршила измјена у бази података и свим званичним документима везаним за одигравање утакмица у наведеној хали.

– Мјесто на коме је Милојевић дао немјерљив допринос у развоју великог броја врхунских играча и Мегу позиционирао као клуб ван америчког континента са највише драфтованих играча у НБА од данас ће симболично носити његово име и тако заувијек од заборава отргнути његов лик и дјело и богату тренерску заоставштину – додаје се у саоштењу.

Мега у понедјељак гостује Партизану, а меч у београдској Арени протећи ће у знаку опроштаја од Милојевића, који је оставио огроман траг као играч црно-бијелих.

 
ИЗВОРБ92
Претходни текстУ уторак падавине, током дана разведравање
Сљедећи текстДодик: Очекујем од ЕУ да одреди прецизан датум за преговоре