Насловна Најновије Наставља се Божићни турнир Источно Ново Сарајево 2022: Вечерас узбуђења у групи...

Наставља се Божићни турнир Источно Ново Сарајево 2022: Вечерас узбуђења у групи Е

154
0

Утакмицама у групи Е вечерас се наставља Божићни турнир Источно Ново Сарајево 2022. Први такмичарски дан у 2023. години доноси доста узбуђења.

Угарак сигурно спада у групу фаворита за освајање турнира. Нихад Угарак се одлучио да за турнир у Источном Сарајеву доведе екипу коју чине футсалери ФТ Тешањ, екипе која је у ужем кругу кандидата за улазак у Премијер лигу наредне сезоне. Иза њих је велики број освојених турнира у години иза нас, а на недавно завршеном турниру у Дервенти играли су у финалу. Њихова препознатљива игра са голманом-играчем у пољу је за многе нерјешива енигма, а видјећемо како ће се представити у Источном Сарајеву.

Литен је такођер препознатљива екипа на бројним турнирима широм Босне и Херцеговине. На турнир долазе са првотимцима Футсал клуба Жељезничар, још једне екипе која претендује за пласман у Премијер лигу БиХ. Един Хабибија, Бакир Хота, Мулага Карић, Елдар Башовић и други сигуно рачунају да могу што даље на турниру.

Премијерлигаш Футсал клуб Коњиц доћи ће у једном комбинованом саставу на турнир. Шансу ће добити јако квалитетни јуниори клуба који су на добар начин отворили јуниорску Премијер лигу БиХ. Видјећемо колико могу у конкуренцији искуснијих екипа.

КМФ Танго наступа са играчима који играју и лигу. У свом дому ће покушати да се супротставе, прије свега, Литену и Угарку и пробају да им помрсе рачуне. Милошевић, Пурковић, Линдов, Салчин, Лигата, Паћо, Панџа, појачани за турнир некадашњим играчем Танга Драгишом Кењићем покушаће пронаћи свој пут до осмине финала.

На молбу представника екипе Угарак, а у договору са Литеном и Коњицом, дошло је и до једне рокаде у терминима утакмице, па су замијењена прва и пета утакмица. Тако ће Литен одиграти на почетку двије заредом, а Угарак ће играти посљедње три утакмице вечери.

ИЗВОРsportdc.net
Претходни текстУпркос изазовима безбједносна ситуација у Српској добра
Сљедећи текстСШЦ Источна Илиџа добио на поклон музички инструмент флауту(ВИДЕО)