Насловна Магазин Туризам Никола Јокић пронио причу о неодољивој љепоти фочанске природе

Никола Јокић пронио причу о неодољивој љепоти фочанске природе

406
0
ФОЧА, 10. ЈУЛА /СРНА/ - Најбољи кошаркаш данашњице Николи Јокићу на рафтингу у Фочи.

Фоча се ових дана, захваљујући рафтинг туризму и најбољем кошаркашу данашњице Николи Јокићу, нашла у готово свим регионалним медијима.

Повод је био Јокићев боравак у једном од фочанских рафтинг кампова и то непосредно након потписивања новог уговора са својим клубом Денвером.

Ријеч је о највећем уговору до сада у историји НБА кошарке, вриједним 270 милиона долара.

Јокић је, као и прошле године дио одмора провео у Фочи, а медији су повезали његово весело расположење на рафтинг кампу, гдје је снимљен како игра ужичко коло, са рекордним износом његове будуће плате.

Без обзира на уговор, најкориснији играч најбоље кошаркашке лиге свијета још једном је показао своју веселу нарав и једноставност, да га ни огромна слава коју је стекао „преко баре“ није могла промијенити.

Осим тога, љетујући поново у кампу на обали Дрине, уживајући у рафтингу Таром и обилазећи бисере Националног парка „Сутјеска“, додатно је допринио ширењу приче о неодољивим чарима фочанске природе.

Претходно је фочански Рафтинг камп ДМД, гдје је Јокић одсјео, објавио његове фотографије са рафтинга, уз поруку да их ни облачно вријеме не спречава да се сјајно проведу и веселе.

ИЗВОРсрна
Претходни текстТреће вече „Егзита“ обиљежио Келвин Харис
Сљедећи текстНикола Тесла – творац новог техничког поретка свијета