Насловна Uncategorized Обустава саобраћаја на дионица Подроманија-Рогатица

Обустава саобраћаја на дионица Подроманија-Рогатица

246
0

На већини путева у РС саобраћај се одвија редовно, без застоја и посебних ограничења.

Поводом обиљежавања крсне славе општине Рогатица, саобраћај ће бити обустављен на магистралном путу М-I 114, дионица Подроманија-Рогатица (Улица Српске слоге, од раскрснице код Дома за старија лица “Сунце” до раскрснице код “Развојне банке”), данас и сутра (19/20.08.2022. године),  у времену  од 17.00 до 02.00 часа. За вријеме обуставе, саобраћај ће се преусмјерити на алтернативне путне правце: улицама Ђенерала Драже и Сердар Јанка.

– Због радова на фарбању тунела и инсталацији опреме измијењен је режим у одвијању саобраћаја у тунелу Чељиговићи” на магистралном путу МI-114, дионица граница РС/ФБиХ (Лапишница)-Љубогошта, као и у тунелу “Стамболчић” на маг. путу МII-508 Пале-Подграб.Планирано је да радови трају до 16.11.2022. године.

-У току су  радови на проширењу и реконструкцији водоводног система, због чега ће бити измијењен режим у одвијању саобраћаја на магистралном путу МI-111, дионица Крупац-граница РС (Богатић). Планирано је да ови радови трају до 03.10.2022. године.

-Због оштећења моста, забрањује се саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона на мосту Краља Александра, преко ријеке Лим, на дионици магистралног пута МII-507 граница Бродар-РС/РСР (Рудо), а за остала возила се ограничава брзина кретања преко моста на 20 км/х

-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.   

На ГП у БиХ  задржавања су до 30 минута.   

ИЗВОРамс рс
Претходни текстУ Српској рођено 26 беба
Сљедећи текстПрекиди у испоруци електричне енергије