Насловна Најновије Одборници усвојили Приједлог Буџета општине Трново

Одборници усвојили Приједлог Буџета општине Трново

280
0

Данас је одржана деветнаеста редовна сједница Скупштине општине Трново на којој су одборници разматрали и усвојили Приједлог Програма рада Скупштине општине Трново за 2023. годину.

Одборници су усвојили и Приједлог Буџета општине Трново за 2023. годину у износу од 4.561.229,00 КМ, и Приједлог Одлуке о извршењу Буџета општине Трново за 2023. годину.

Осим ових тачака усвојен је и Приједлог Програма капиталних улагања и уређења грађевинског земљишта на подручју општине Трново у 2023. години, затим Одлука о пријевременом ступању на снагу Одлуке о начину и условима јавне продаје грађевинског земљишта са девастираним објектима и објектима у изградњи- Рекреативно-спортски центар „Трескавица“ Трново те Одлука о начину и условима јавне продаје грађевинског земљишта са девастираним објектима и објектима у изградњи- Рекреативно-спортски центар „Трескавица“ Трново.

На данашњем засједању разматрана је и Одлука о приступању изради Просторног плана општине Трново, Одлука о утврђивању пореске стопе за опорезивање непокретности на подручју општине Трново у 2023. години која је остала на нивоу прошлогодишње 0,10% те Одлука о висини вриједности непокретности на подручју општине Трново по зонама за потребе утврђивања пореза на непокретности у 2023. години.

ИЗВОРопштина Трново
Претходни текстСредства за прославу Нове године преусмјерена социјално најугроженијима
Сљедећи текстКонтрола поштовања Одлуке о привременој забрани точења алкохола и рада угоститељских објеката