Насловна Најновије Одбојкаши и одбојкашице са Пала освојили прво мјесто на регионалном такмичењу

Одбојкаши и одбојкашице са Пала освојили прво мјесто на регионалном такмичењу

155
0

Средњошколски центар „Пале“ освојио је прво мјесто у женској конкуренцији на регионалном такмичењу у одбојци у оквиру Малих олимпијских игара на којем су учествовали ученици средњих школа из Сарајевско-романијске регије.

Друго мјесто припало је Средњошколском центру „Василије Острошки“ са Сокоца, а трећепласиране су биле одбојкашице Средњошколског центра „Иво Андрић“ из Вишеграда.

Екипа са Пала освојила је прво мјесто у мушкој конкуренцији у одбојци, друго мјесто заузели су средњошколци из Чајнича, а треће ученици из вишеградске средње школе.

Координатор Малих олимпијских игара Сарајевско-романијске регије из Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске Славица Говедарица рекла је да је ово друго регионално такмичење у одбојци у оквиру Малих олимпијских игара за средњошколце и да се Вишеград показао као изузетан домаћин.

Она је навела да након овог такмичења слиједи републичко финале за средње школе које ће бити одржано у Требињу од 21. до 23. априла.

Говедарица је нагласила да су Мале олимпијске игре изњедриле велике спортисте који бране титуле Републике Српске, те да су неки од њих познати и на свјетском нивоу.

Мале олимпијске игре одржане су под покровитељством Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстГрадоначелник Ћосић честитао 8. март
Сљедећи текстЦвијановићева и Додик на дружењу са Бањалучанкама