Насловна Најновије „Орлови“ отпутовали у Будимпешту

„Орлови“ отпутовали у Будимпешту

138
0

Фудбалска репрезентација Србије отпутовала је у Будимпешту гдје је очекује први од два меча у квалификацијама за Европско првенство 2024. године у Њемачкој.

„Орлови“ се у суботу 14. октобра састају са Мађарском у мечу који би могао да одлучи ко ће заузети прво мјесто групе Г.

Три дана послије тог сусрета, у Београду се српска репрезентација састаје са Црном Гором.

Поменуте три селекције се боре за два мјеста које воде у Њемачку, а Србија и Мађарска су на диоби првог мјеста са по десет бодова (уз меч више који су одиграли „орлови“).

Црна Гора држи треће мјесто са осам бодова и сигурно је да ће у српској престоници додатно покушати да притисне Пиксијеву селекцију.

– Шта сте очекивали да будемо на ЕП послије три кола? Да ли тражите резултат или бољу игру? Можемо да играмо боље, али резултат је најбитнији. Нисам ни ја задовољан многим стварима, па не критикујем јавно. Циљ Србије и мој лични циљ је да се Србија нађе на Европском првенству. То је приоритет. Учинићемо све да тако и буде. Није алармантна ситуација. Да не доносимо прерано неке закључке. Да видимо крај, па ћемо причати о свему. Немојте имати дилему да ћемо учинити све да одемо у Њемачку – рекао је селектор Драган Стојковић пред ове мечеве.

Србији ће након ова два меча остати још један дуел и то у Лесковцу против Бугарске.

ИЗВОРб92
Претходни текстНапад у школи на сјеверу Француске, убијен наставник уз повик „Алаху екбер“
Сљедећи текстШеранић у Рогатици: Здравствену заштиту приближити грађанима