Насловна Најновије Отворен први позив за иновативне привредне субјекте

Отворен први позив за иновативне привредне субјекте

154
0

Привредни субјекти из Босне и Херцеговине и Шведске са иновативним пословним идејама, производима или услугама које могу довести до смањења незапослености, повећања конкурентности и одрживог друштвено-економског развоја у БиХ, имају прилику да добију бесповратна средства из Челенџ фонда у оквиру првог позива за пријаву апликација који је отворен од 12.10.2022. године.

За потенцијалне кориснике из категорије стартап-а, који су регистровани најмање шест мјесеци, а најдуже двије године, предвиђен је максимални износ гранта је 10.000 евра, док је за кориснике из категорије зрелих привредних субјеката, који послују двије године и више, максималан износ грант средстава је 30.000 евра.

Апликанти су обавезни обезбиједити и минимално властито учешће од 50% укупне вриједности предложеног пројекта. Период имплементације пројекта не може трајати краће од 3 мјесеца и дуже од 12 мјесеци.

За потенцијалне апликанте на располагању је буџет чији је индикативни износ око 480 000,00 евра, а рок за достављање апликација је сриједа 23. новембар 2022. године до 16 часова.

Више информација можете пронаћи ОВДЈЕ.

ИЗВОРртвис
Претходни текстОпштина Источна Илиџа наградила успјешне ученице гимназије
Сљедећи текстПочело устоличење патријарха Порфирија у Пећкој патријаршији (ФОТО)