Насловна Најновије Отворен 13. Фестивал дјечијих представа

Отворен 13. Фестивал дјечијих представа

146
0

Фестивал дјечијих представа, на којем ће се до петка, 28. априла, најмлађој публици представити позоришта из Требиња, Никшића, Зенице и Осијека, отворен је данас у требињском Дому младих.

Начелник градског Одјељења за културу, породицу, спорт и образовање Слађана Скочајић, која је отворила Фестивал, рекла је да ће град Требиње увијек подржати све манифестације које су у корист и на радост дјеце и најмлађих.

Петодневни, 13. по реду Фестивал, отворен је представом „Занати“ Дјечијег позоришта „Станковић“ из Никшића, познатијег као „Шанта Панта“.

Из Дома младих су истакли да ће најмлађи суграђани и наредна четири дана имати прилику да уживају у представама намијењеним њиховом узрасту.

На програму Фестивала сутра је представа „Авантуре малог Звјездана“, Босанског народног позоришта из Зенице, а у сриједу, 26. априла, биће приређена изложба најмлађих суграђана, док ће у четвртак, 27. априла, наступити Академија луткарства из Осијека са представом „Туња“.

На програму посљедњег дана фестивала, у петак, 28. априла, биће Културна сцена „Мале ствари“ са својом представом „Пут до чаролије“. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстМартовска нето плата 1.258 КМ
Сљедећи текстПреминуо српски модни креатор Саша Видић