Насловна Најновије ОЦ Јахорина: Дружење Вучка са скијашима и бордерима уз дијељење поклона

ОЦ Јахорина: Дружење Вучка са скијашима и бордерима уз дијељење поклона

133
0

У част 40 година од одржавање Зимских олимпијских игара /ЗОИ/ у Сарајеву, за данас је планирано да се маскота сарајевских игара „Вучко“ дружи са скијашима и бордерима, на стази гдје ће дијелити поклоне.

Поклони ће бити дијељени од 10.00 до 12.00 часова, послије чега ће бити одржана тематска дневна журка код Олимијског бара, гдје је дрес код одјећа 80-их и биће служено познато пиће из тог времена „јахоринац“.

Хуманитарна трка која је била планирана за сутра, одгођена је за 17.02., а новац од котизације иде за помоћ у лијечењу Магдалене Влашки из Источног Сарајева. Пријаве су отворене посредством сајта Олимпијског центра „Јахорина“.

У Олимп бару на врху планине сутра ће бити одржан “Олимпијски парти“, а за добру атмосферу биће задужена пјевачица Милица Тодоровић, навели су из Олимпијског центра „Јахорина“.

На платоу „Пољице“ у недјељу, 11. фебруара, за дјецу су планиране разне активности које обухватају „фејс пејтинг“ од 10.00 до 13.00 часова и од 12.00 до 14.00 часова дјечију олимпијаду и симболичне награде.

У понедјељак, 12. фебруара, биће одржана трка „ДипломатСки“ у организацији са Амбасадом Словеније у БиХ.

ИЗВОРСрна, фото РТВИС
Претходни текстСастанак премијера Вишковића са више од 200 учесника о пројектима са Саудијским фондом за развој
Сљедећи текстКарлсон: Америком владају морони, Русија није експанзионистичка сила