Насловна Најновије Планирани радови на електро мрежи

Планирани радови на електро мрежи

133
0

Из диспечерског центра електродистрибуције Пале планирани су радови на електро мрежи у одређеним општинама које покрова овај диспечерски центар.

У Палама ће због радова у ТС 10/0,4 kV ”Фамос Пале 1”, доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 08:00 до 14:00 часова потрошачима у улицама Николе Тесле и Доброслава Јевђевића

Због радова на 10 kV воду Компес, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 08:00 до 10:00 часова потрошачима у улицама: Илије Гарашанина, Дели Радивоја, Светозара Ћоровића, Соколска, Солунских добровољаца и Романијска.

У Рудом ће због радова на 10 kV воду Стргачина, доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 08:00 до 14:00 часова потрошачима у насељима: Соколовићи, Мрсово, Полимље, Гаочићи, Бишевићи и у подручју МЗ Стргачина.

У Чајниче, због радова на 10 kV воду Бучова чаира – Заборак доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 09.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима: Гламочевићи, Крч, Батковићи, Стопићи, Хоћевина, Заборак, Тодоровићи и Велики Банићи.

Због радова на 10 kV воду Копачи – Устипрача у Ново Горажде, ће доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 09:00 до 15:00 часова потрошачима у насељу Хладила.

ИЗВОРртвис
Претходни текстЗимоњић се на „Српска опену“ враћа на терен
Сљедећи текстВози се по претежно сувом коловозу, учестали одрони на бројним дионицама