Насловна Најновије Планска искључења електричне енергије

Планска искључења електричне енергије

198
0

На територији коју покрива „Електродистрибуција“ Пале за данас су планирани радови и планска искључења електричне енергије. 

У општини Калиновик, квар је на комплетном 10 кв далеководу Улог- Влахоље јуче од 12:00 часова, а без напајања 12 трафо станица. Екипе су на терену.

У општини Соколац данас и сутра, због радова на 10 kV воду Соколовићи доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 08:00 до 14:00 часова потрошачима у насељима Јасик, Селишта, Соколовићи, Бабић Кула, Калиманићи, Берег, Барник и Грбићи.

Радови су планирани и на Палама на 10 kV воду Требевић, због чега ће доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 08:00 до 14:00 часова потрошачима у насељима Дворишта, водовод Бистрица и репетитор мтел.

Због радова на 10 kV воду Вишеград – Жупа доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периодима од 08:00 до 09:00 и од 13:00 до 14:00 часова потрошачима у насељу Доња Црнча.

Такође, за данас су планирани радови на 10 kV воду Вишеград – Жупа. Доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 08:00 до 14:00 часова потрошачима у насељима Гребен, Коритник, Баримо, Горња и Доња Брштаница, Прелово, Преловска ријека, Блаце, Купусовићи, Поздерчићи, Стари брод, Ристићи, Милошевићи, Гостиља, Влаховићи, Дубово и Клашник.

И у општини Рудо због радова на 10 kV воду Увац доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 08:00 до 14:30 часова.

У Фочи ће све до петка због радова на 10 kV воду Тјентиште из ТС 35/10 kV Бук Бијела, долазити до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 07:00 до 15:00 часова потрошачима у насељима: Белени, Пријеђел, Мазоће, Течићи, Пејковићи, Дучели, Хум, Бастаси, Војновићи, Перовићи, Травник, Ћурево, Шадићи, Крушево,Попов Мост, Тјентиште, Љубина, Врбница и селима око Тјентишта.

 

ИЗВОРртвис
Претходни текстНастављају се радови на скијалишту Игришта у Власеници
Сљедећи текстЂоковић вечерас игра против Фрица за полуфинале Ју-Ес опена