Насловна Најновије Повеља општине Трново Радовану Вишковићу

Повеља општине Трново Радовану Вишковићу

277
0

На свечаној академији поводом крсне славе и Дана општине Трново, Повеља општине, као највеће признање додијељена је предсједнику Владе Републике Српске Радовану Вишковићу.

Одборници Скупштине општине Трново усвојили су приједлог Шумског газдинства „Трескавица“ Трново и ОО СНСД Трново, да се највеће општинско признање додијели  Вишковићу због помоћи у развоју Трнова.

Из Општине, као највеће заслуге предсједника Владе Српске Радована Вишковића наводе побољшање услова живота становника ове локалне заједнице, развој инфраструктуре кроз низ активности и помоћи, између осталог, милионска улагања у дио Јахорине који припада општини Трново. На основу тога створен је изузетан пословни амбијент.

Вишковић је обезбиједио значајну помоћ за санирање штете након поплава које су погодиле општину Трново. Реаговао је благовремено и обишао поплављено подручје.

,,Учествовао је у куповини куће за вишечлану породицу Станковић тако што је из Кабинета предсједника Владе издвојио средства у износу од 30.000 KМ. У свакој другој прилици, такође се показао као велики пријатељ општине Трново“, истакли су на свечаној академији.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстКошарац: Бошњачки политичари и међународни мешетари и даље против Српске
Сљедећи текстПопадија има црни појас, факултетску диплому и осморо дјеце