Насловна Најновије Позив за семинар о спровођењу развојних пројеката

Позив за семинар о спровођењу развојних пројеката

229
0

Развојна агенција Републике Српске организује у Источном Сарајеву од 11. до 14. јула семинар о спровођењу развојних пројеката намијењен представницима Градске управе и општина у саставу града.

Циљ је обука запослених у јединицама локалне самоуправе и локалних развојних агенција, институција, јавних предузећа и невладиних организација који се баве економским развојем у области идентификације, припреме и провођења развојних пројеката, наведено је на званичној страници града Источно Сарајево.

У саопштењу се додаје да ће након ове обуке јединице локалне самоуправе и институције добити оспособљен кадар који у складу са потребама може самостално или у пројектном тиму да идентификује и развија пројектне приједлоге према фондовима ЕУ и другим донаторима у БиХ.

Учесницима ће бити пружена могућност да се кроз рад у групама припреме пројектни приједлози према приступу логичке матрице која представља најраспрострањенију методу коју примјењују међународне донаторске институције.

Учешће на семинару о теми „Инструменти за идентификацију, припрему и провођење развојних пројеката“ потребно је потврдити најкасније до сутра у 12.00 часова, на мејл info@rars-msp.org.

Семинар ће бити одржан у Градској управи Источно Сарајево, а програм је доступан на страници града.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ понедјељак комеморативна сједница Скупштине општине Сребреница
Сљедећи текстЉубомир Ерић – нови предсједник Скупштине Борачке организације Соколац