Насловна Најновије Позив Сокочанима да помогну у лијечењу Милоша Божовића

Позив Сокочанима да помогну у лијечењу Милоша Божовића

161
0

Соколачко Удружење грађана „Свети Василије Острошки“, прикључило се хуманитарној акцији прикупљања средстава за лијечење Милоша Божовића из Источне Илиџе, који је 2014. године као голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“, задобио тешку повреду главе и требало би поново да буде оперисан у Русији.

Божидар Цуровић из овог удружења, рекао је Срни, да је за наставак лијечења Божовића потребно обезбиједити 120.000 евра, те позвао суграђане да добровољним прилозима помогну овом младом човјеку.

Чланови овог удружења су, како каже, подијелили десет касица у најпрометније трговачке радње и пекаре на подручју Сокоца, како би грађани дали свој допринос.

Цуровић је навео да ће средства прикупљена на овај начин, бити уплаћена на жиро-рачун за лијечење младог Божовића.

Он је истакао да ова хуманитарна акција траје до 1. априла.

Милош Божовић био је голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ из Источног Сарајева, а на утакмици 2014. године доживио је тешку повреду главе.

Божовић је у јулу прошле године био на лијечењу у клиници у Москви. Према ранијим изјавама његове породице, појавила се могућност лијечења матичним ћелијама и укупан процес лијечења, према програму љекара руске клинике, требало би да траје до двије године.

Новчана средства могу се уплатити и на текући рачун број 562 012 815 030 2396 НЛБ Банка или уплатом на IBAN број BA395620128150302590, прималац Александар /Срета/ Божовић, Академика Петра Мадића 48. 71123 Источно Ново Сарајево.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСпасиоци из Српске покушавају извући живог дјечака из рушевина
Сљедећи текстКМФ „Танго“ данас игра за Милоша Божовића