Насловна Најновије Потписани уговори о спонзорству са 10 спортских клубова

Потписани уговори о спонзорству са 10 спортских клубова

171
0
ВИШЕГРАД, 27. НОВЕМБРА /СРНА/ - Директор „Хидроелектране на Дрини“ Недељко Перишић, данас је поводом Дана овог предузећа потписао уговоре о спонзорству са представницима 10 спортских клубова из Вишеграда.

Директор „Хидроелектрана на Дрини“ Недељко Перишић је поводом дана предузећа, потписао уговоре о спонзорству са представницима 10 спортских клубова из Вишеграда вриједне укупно 120.000 КМ.

„Вођени добрим пословањем и имајући у виду чињеницу да су спортски колективи репрезенти града, али и нашег предузећа, издвојићемо 120.000 КМ за њихово спонзорисање. `ХЕ на Дрини` на годишњем нивоу за друштвене дјелатности издваја око 300.000 КМ и настојаћемо да истрајемо показујући да смо друштвено одговорни“, рекао је Перишић.

Дејан Фуртула је у име Веслачког клуба „Једрина“ захвалио за несебичну подршку.

„`Хидроелектрана` је била значајан спонзор Балканског веслачког првенства које је одржано у Вишеграду, а посебну захвалност им дугујемо за изградњу албано веслачке стазе која је веома значајна за наш рад“, истакао је Фуртула.

Предсједник Рукометног клуба „Вишеград“ Чедомир Гузина, уз честитке запосленима, истакао је изванредну сарадњу и захвалност за развој рукометног спорта на подручју Вишеграда.

„Пет година `Хидроелектрана` помаже наш клуб и доприноси да остајемо прволигаши и да успјешно обиљежимо 20 година рада“, рекао је Гузина.

Предсједник Скупштине општине Вишеград Српко Баранац истакао је да је ово успјешно предузеће велики подстрек спортистима.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да колектив „ХЕ на Дрини“ и локална управа имају изванредну сарадњу, што се показало и током кризе у раду локалног парламента када су нашли начин да помогну студентима и локалним предузећима.

„Улагање у спорт је веома важно и то је наша обавеза – да створимо добре услове за рад младих, да им омогућимо да квалитетно тренирају и постижу добре резултате, а уз помоћ хидроелектране то успијевамо“, истакао је Ђуревић.

Предузеће „Хидроелектране на Дрини“ у овој години спонзорисаће Шаховски клуб „Дрина“, те истоимени Карате клуб и Фудбалски клуб, Рукометни и Џудо клуб „Вишеград“, Одбојкашки клуб „ХЕ на Дрини“, Кошаркашки клуб „Варда ХЕ“, Веслачки клуб „Једрина“, Планинарско друштво „Столац“ и Школу фудбала „Бамби-Соко“.

Зависно предузеће „Хидроелектране на Дрини“ Вишеград обиљежило је 33 године рада. Предузеће је почело са радом 1989. године када је пуштен у рад први агрегат.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЧовић информисао Вархељија о садржају споразума са „осморком“
Сљедећи текстШта је 29. новембар представљао у бившој Југославији?