Насловна Најновије Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву

Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву

235
0

Из општине Источна Илиџа обавјештавајуграђане да ће данас доћи до привремене обуставе саобраћаја због Јавне спортске приредбе под називом „Tcm Sarajevo Marathon“ и маратонске трке коју организује удружење „Дечки у плавом“ из Сарајева.

Привремена обустава саобраћаја у Источној Илиџи и Источном Новом Сарајеву биће у наведеним улицама према сљедећем распореду.

У периоду од 8.45 до 10.30 часова привремено ће бити обустављен саобраћај у Улици 4. августа, насеље Грлица, МЕЛ Грлица (Мандић пумпа) до раскрснице са улицом Друге сарајевске бригаде, у УлициДруге сарајевске бригаде од ракрснице са улицом 4. августа до моста Војковићи (укључење на магистрални пут  М-I 111 дионица М-18 (Кула-Крупац), те у УлициАеродромска од конобе Орач до раскрснице са улицом Васиља Гргића.

Осим наведених улица, саобраћај ће привремено бити обустављен и у Улица Васиља Гргића у времену од 8.30 до 11.00 часова, Улици Војводе Радомира Путника од раскрснице Бијело Поље до раскрснице ТЦ Том у времену од 9.15 до 11.00 часова и Улици Змај Јовина од тржног центра „Том“ до раскрснице са улицом Хиландарска у периоду од 9.30 до 11.00 часова.

Дио Хиландарске улице од раскрснице са улицом Змај Јовина до раскрснице са улицом Прве сарајевске бригаде биће заустављен у периоду од 9.30 до 11.40 часова, као и дио Спасовданске улице, од раскрснице са улицом Змај Јовина до раскрснице са улицом Стефана Немање.

Дио улице Стефана Немање од раскрснице са улицом Спасовданска до раскрснице са улицом Војводе Радомира Путника привремени ће бити обустављен у периоду од 9.30 до 11.50 часова, док ће дио улице Прве сарајевске бригаде од раскрснице са Хиландарском улицом до раскрснице са Спасовданском улицом бити обустављен од 9.00 до 11.40 часова – поручили су из ове општине.

Додају да ће дио улице Војводе Радомира Путника од раскрснице ТЦ Бинго до раскрснице улица Иве Андрића и Николе Тесле (кружни ток) бити обустављeн у времену од 9.00 до 11.50 часова, а дио улице Иве Андрића од кружног тока до МЕЛ-е Добриња IV у периоду од 9.00 до 12.00 часова.

ИЗВОРKatera
Претходни текстНационалне мањине у Хрватској бирају своја вијећа и представнике
Сљедећи текстСутра почиње исплата пензија за април