Насловна Најновије Промоција Источног Сарајева на Сајму туризма у Београду

Промоција Источног Сарајева на Сајму туризма у Београду

142
0

Туристичка организација Града Источно Сарајево ће на 45. Међународном сајму туризма у Београду имати самосталан наступ, тј. засебан штанд на којем ће заједно са партнерима представити богату туристичку понуду овог града.

Поред туристичке организације своје материјале ће на инфо пултовима представити Олимпијски центар „Јахорина“, Удружење хотелијера „Јахорина“ које ће представити различите смјештајне капацитете, а сви посјетиоци ће имати прилику да пробају „Јахорински чај“, пића из „Паљанске дестилерије“, те да се упознају са богатом гастро и угоститељском понудом ресторана „Гарден“ и „Топлик“.

„Недавно смо богатим програмом обиљежили 40 година од одржавања Зимских олимпијских игара у Сарајеву, те ће у складу са тим на штанду бити и чувена маскота „Вучко“, како би се евоцирале успомене на један од најзначајнијих спортских догађаја на овим просторима. Ми традиционално учествујемо на овом престижном међународном сајму и сваке године остварујемо значајне контакте, те успостављамо изузетно продуктивну пословну сарадњу са различитим туристичким агенцијама, травел блогерима и медијским кућама, што ће сигурно бити случај и ове године“, рекао је директор Туристичке организација града Источно Сарајево Игор Иконић.

Он је такође рекао и да ће Туристичка организација града Источно Сарајево на овом сајму објединити представљање зимске и љетне туристичке сезоне, те да ће заједно са партнерима представити различите туристичке атракције кроз маркетиншке новитете и различите штампане и мултимедијалне промо материјале.

Радно вријеме 45. Међународног сајма туризма у Београду је од четвртка 22. до суботе 24. фебруара од 10 до 19 часова и у недјељу 25. фебруара од 10 до 18 часова.

 

ИЗВОРТуристичка организација града Источно Сарајево/Јахорина
Претходни текстСусрети лидера засметали сарајевској чаршији
Сљедећи текстДвије године специјалне операције у Украјини