Насловна Најновије ПСД “Трескавица“: У понедјељак Васкршња дјечија радионица

ПСД “Трескавица“: У понедјељак Васкршња дјечија радионица

61
0

Планинарско спортско друштво /ПСД/ „Трескавица“ из Трнова, одржаће у понедјељак, 6. маја, у Трнову планинарску радионицу за најмлађе, за које су припремљени различити садржаји тематски повезани са планином и планинарењем, уз аниматоре, водиче и припаднике горске службе спасавања.

„Дођите да се дружимо, упознамо планину и планинарење, али и да од особа сертификованих за горско вођење и спасавање сазнамо исправан начин боравка у планини и кориштења опреме“, наводи се у позиву СПД „Трескавица“.

Дјечија планинарска радионица, која ће уз традиционални програм Црквене општине Трново, бити одржана у порти Цркве Светог Ђорђа након богослужења, најављена је као једна у низу будућих планинарских активности ПСД „Трескавица“ за дјецу, уз стручни надзор и обуке.

За рад са дјецом задужени су професор физичког васпитања и сертификовани аниматор у туризму и организацији Милана Мочевић, лиценцирани планинарски водич Слободанка Живковић, Љубиша Голијанин и Драган Терзић из Горске службе спасавања, те психолог и члан ПСД „Трескавица“ Мирослав Гаговић.

ИЗВОРсрна, фото ПСД ''Трескавица'' Трново
Претходни текстКостовић: Закон о медијима – рјешење за највећи број проблема
Сљедећи текстУхапшено 14 особа због преваре од милион евра