Насловна Вијести Република Српска Руководство општине Источно Ново Сарајево у посјети братској Општини Блаце на „Данима...

Руководство општине Источно Ново Сарајево у посјети братској Општини Блаце на „Данима шљиве“ (ФОТО)

228
0
Протеклог викенда, замјеник начелника Општине Источно Ново Сарајево Александар Костовић, боравио је у дводневној узвратној посјети братској Општини Блаце и присустовао манифестацији „Дани шљиве“, сајму сувенира и производа домаће радиности који дуги низ година организује ова општина.
 
Костовић је подсјетио да су општине Источно Ново Сарајево и Блаце братске општине од 2019. године, те истакао приликом своје посјете, да је упознао вриједне људе и добре домаћине Топличког округа.
 
Слика може припадати 2 особе и људи стоје
 
„Дивни домаћини предвођени предсједником општине Иваном Бургићем и његовим сарадницима, учинили су да смо у сваком тренутку осјећали да смо искрено добродошли. Сусрет са нашом земљакињом, министарком у влади Србије, Даријом Кисић и њеним сјајним тимом је протекао у искреној и пријатељској атмосфери, као и разговори и дружење са представницима фондације „Хумана срца“, рекао је Костовић.
 
Слика може припадати 8 особа и људи стоје
 
 
Он је рекао да је овом приликом договорена и појачана сарадња, те много заједничких активности у наредном периоду. Општину Источно Ново Сарајево прво вече отварања манифестације „Дани шљиве“, представљала је наша млада суграђанка, вокална солисткиња, Тамара Митровић.
ИЗВОРртвис
Претходни текстКлизави и мокри коловози, повећана опасност од одрона
Сљедећи текстЦицовић: Српска и Србија су за стабилан и миран регион