Насловна Најновије Сањи Вулић пријећено преко друштвених мрежа, полиција ради на расвјетљавању

Сањи Вулић пријећено преко друштвених мрежа, полиција ради на расвјетљавању

190
0

Полицијска управа Добој саопштила је да ради на расвјетљавању пријетњи упућених путем друштвених мрежа лицу чији су иницијали С.В. из Добоја.

Из полиције су саопштили да им се јуче обратило лице С.В. и пријавило да је путем друштвених мрежа добило разне пријетеће поруке и коментаре, у којима се позива на њено убиство, као и да је од трећих лица ово лице неовлаштено снимано и јавно објављивано.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој, предузимају све потребне мјере и радње из своје надлежности, у циљу расвјетљавања кривичних дјела угрожавање сигурности, неовлаштено објављивање туђег списа, портрета и снимка и јавно излагање порузи због припадности одређеној раси, вјери или националности, наводи се у саопштењу.

Пријетње по живот шефу Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сањи Вулић, упућене су са више налога на друштвеним мрежама након суђења предсједнику Републике Српске Милораду Додику у Суду БиХ, а међу онима који пријете је и бивши припадник одреда „Ел муџахедин“ Санин Муса.

ИЗВОРСрна, фото Новости - Република Српска
Претходни текстБећировић свјесно крши Пословник о раду и нарушава дугогодишњу праксу Предсједништва БиХ
Сљедећи текстПочела завршна фаза изградње система водоснабдијевања Ски-центра “Игришта“