Насловна Најновије Сви заједно за малог Бошка

Сви заједно за малог Бошка

305
0

Рогатичани су током протеклих деценија много пута доказали да имају велико срце и да суграђани којима је потребна подршка увијек могу рачунати на њих. Тако је и овог пута у акцији подршке малом Бошку Микићу. Данас и током викенда биће одржано више спортских активности с циљем прикупљања средстава за помоћ у његовом лијечењу и прилагођавању стамбеног простора његовим потребама.

Савјет ученика Средњошколског центра “27. јануар” Рогатица данас организује турнир у малом фудбалу. На турниру ће учествовати 20 екипа састављених од ученика, ученица, спортиста и просвјетних радника. Турнир почиње у 15.00 часова на Стадиону малих спортова, а сви заинтересовани моћи ће да оставе свој прилог у кутији која ће бити постављена.

Рогатички атлетичар Снежан Обрадовић, познат по својим атлетским подвизима као што је трчање до манастира Острог, у суботу ће трчати за Бошка на “Ултра Вилс маратону” у Сарајеву. Ријеч је о неуобичајеном маратону који се одвија тако да такмичари трче у оквиру прописаног времена, а њихов успјех се мјери на основу пређене стазе за то вријеме. Обрадовић ће трчати 6 сати, а својим учешћем жели да скрене пажњу на важност подршке нашем малом суграђанину.

Млади љубитељи брдског бициклизма, предвођени репрезентативцем Огњеном Лимићем, у недјељу организују ревијално дружење хуманитарног карактера. Дружење ће бити одржано на финалном платоу стазе Рога ДХ у насељу Биљино поље. Присутнима ће бити презентована дисциплина брдског бициклизма “downhill”, а новчану подршку моћи ће да оставе у означеној кутији. Они позивају све заинтересоване да им се придруже не само у недјељу, већ и на бесплатним тренинзима који осим брдског укључују и друмски бициклизам.

ИЗВОРопштина рогатица
Претходни текстПочела исплата септембарских пензија
Сљедећи текстСајам домаћих производа 15. октобра у Трнову