Насловна Најновије Слаб снијег сутра могућ понегдје на истоку

Слаб снијег сутра могућ понегдје на истоку

175
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра је повремено могућ слаб пролазни снијег понегдје на истоку, док ће у осталим предјелима бити сунчано уз слабу до умјерену облачност.

Ујутро се очекује престанак падавина, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне долази до смањења облачности на југу и западу, а увече ће бити претежно ведро и хладно уз формирање магле у долинама ријека и по котлинама.

У Херцеговини и на југозападу дуваће умјерена бура, а у другим предјелима слаб сјеверни и сјевероисточни вјетар.

Јутарња температура ваздуха биће од минус четири до два, на југу до пет, у вишим предјелима од минус седам, а дневна од нула до шест, на југу до 10, у вишим предјелима од минус четири степена Целзијусова.

Температура ваздуха данас у 13.00 часова: Кнежево минус један, Хан Пијесак нула, Бијељина, Зворник, Мркоњић Град, Нови Град, Дринић, Соколац, Сребреница и Чемерно један, Бањалука, Приједор, Добој, Вишеград, Калиновик, Сарајево, Рибник и Србац два, Гацко и Рудо три, Фоча пет, Билећа осам, Мостар 10, Требиње 11 и Неум 12 степени Целзијусових.

ИЗВОРРХМЗ, фото илустрација РТРС
Претходни текстНије одржан главни претрес у поступку против Додика и Лукића, одбијен захтјев одбране, слиједи жалба (ВИДЕО)
Сљедећи текстЋосић: Процес против Додика и Лукића, непримјерен и за колонију