Насловна Магазин Занимљивости Стивен Кинг похвалио улогу Ђуричка у „Странгер Тхингс“: Волим овог љигавог Руса…...

Стивен Кинг похвалио улогу Ђуричка у „Странгер Тхингс“: Волим овог љигавог Руса… (ВИДЕО)

334
0

Славни Стивен Кинг, један од најпознатијих писаца хорора похвалио је улогу Николе Ђуричка у хит серији „ Stranger Things“.

Похвале Стивена Кинга имају посебну тежину када се има у виду да су управо екранизације његових романа биле велика инспирација браћи Дафер за серију „Stranger Things“.

Подсјетимо, и холивудска глумица Винона Рајдер, са којом Ђуричко дијели готво све своје сцене у првом дијелу четврте сезоне серије „ Stranger Things“ имала је ријечи хвале за колегу из Србије,

Првих седам епизода четврте сезоне „ Stranger Things“ објављено је на Нетфликсу 27. маја, а нови доживљаји екипе из Хокинса имали су најуспјешнију премијеру од свих серија на енглеском језику у историји тог стриминг сервиса.

Било јој је довољно непуних пет дана да постане најгледанија у чак 83 државе, а корисници широм свијета су у том периоду одгледали 286,7 милиона сати нове сезоне.

Посљедње двије епизоде четврте сезоне биће објављене 1. јула на Нетфликсу, када ћемо сазнати и да ли су клинци из Хокинса успјели да се изборе са Векном, али и каква је судбина задесила Јурија.

ИЗВОРмондо
Претходни текстДа ли је недјеља с правом побјегла од нас
Сљедећи текстКина лансирала трочлану мисију у свемир (ВИДЕО)