Насловна Најновије Суботић: Скупштина Џудо савеза је легално заказана

Суботић: Скупштина Џудо савеза је легално заказана

118
0

Дражен Суботић, предсједник Џудо савеза Републике Српске истакао је да је Скупштина у Билећи била легално заказана и да су дезинформације око њеног одржавања и допринијеле да не буде кворума.

-На легално заказаној Скупштини у Билећи било је присутно 38 делегата испред 19 клубова. У Џудо савезу постоји 41 клуб. Увидом у стање клубова, односно обавеза које клубови имају према савезу установљено је да 36 клубова има право гласа.

Предсједник Скупштине Ненад Рађевић је тражио да се испита статус свих присутних делегата. Након увида установили смо да два клуба немају право гласа, па је предсједник Скупштине отказао данашње засједањ јер нема потребног кворума да радимо легално- истакао је Дражен Суботић, предсједник.

Он је истакао да је заказана нова сједница. – Демантујем гласине да је скупштина нелегално заказана, јер су те деизнормације допринијеле недостатку кворума а што је у најмању руку некоректно од старне опортуниста који се представљају да све раде за развој и напредак џудоа у Републици Српској.

Поновна редовна Скупштина се сазива за 4. јун на Јахорини, о чему ћемо обавијестити све чланице. Свим делегатима ћемо благовремено доставити позиве са приједлогом дневног реда и матријалима- рекао је Суботић.

 

ИЗВОРГлас Српске
Претходни текст„Пулс града“, 26.4.2024. (Видео)
Сљедећи текстСрпска православна црква данас прославља празнике Лазареву суботу и Врбицу