Насловна Најновије Сутра дјелимично разведравање

Сутра дјелимично разведравање

127
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује дјелимично разведравање уз више сунчаних периода и темперетура ваздуха до 12 степени Целзијусових.

У јутарњим и пријеподневним часовима биће облачно и претежно суво вријеме, а понегдје на сјеверозападу у нижим предјелима падаће слаба киша, у вишим слаб снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана доћи ће до дјелимичног разведравања уз више сунчаних периода, прво на западу, сјеверу и југу, а до краја дана и на истоку.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар, на југу и планинама умјерен сјеверних смјерова.

Јутарња температура ваздуха од минус три до два, на југу до пет, у вишим предјелима од минус пет, а дневна од три до осам, на југу до 12, у вишим предјелима од нула степени Целзијусових.

Претежно облачно вријеме са сусњежицом и снијегом данас је преовладавало у централним и источним подручјима, а киша је падала понегдје у нижим крајевима, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус седам, Хан Пијесак минус један, Соколац нула, Мраковица и Сарајево један, Гацко, Невесиње и Тузла два, Зворник три, Фоча, Рудо, Бијељина, Бугојно и Ливно четири, Вишеград, Мркоњић Град, Градачац и Зеница пет, Шипово шест, Србац, Добој и Дрвар седам, Билећа, Бањалука, Рибник, Бихаћ и Сански Мост девет, Приједор Требиње и Широки Бријег 10, а Мостар, Неум и Столац 12 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ току припреме традиционалног пливања за Часни крст на ријеци Каљини
Сљедећи текстПале: Сутра почиње “Сњежна чаролија“