Насловна Вијести Република Српска Сутра мало топлије

Сутра мало топлије

182
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити мало топлије вријеме, на југу и западу претежно сунчано, у осталим предјелима умјерено облачно вријеме.

Јутро ће бити хладно, поготово у вишим предјелима, и претежно ведро, на истоку облачније, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Максимална температура ваздуха биће од 21 до 27, у вишим предјелима од 18 степени Целзијусових.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверни и сјеверозападни, а у Херцеговини слаба до умјерена бура.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Хан Пијесак 13, Соколац 14, Кнежево 15, Калиновик и Мраковица 16, Сарајево, Чемерно и Шипово 17, Мркоњић Град 18, Бијељина, Зеница и Гацко 19, Бањалука, Требиње, Приједор, Тузла и Нови Град 20, Рудо 21, Србац 22, Билећа 23, Мостар и Неум 25 степени Целзијусових.

Према прогнози, у уторак, 13. септембра, биће сунчано и топлије, уз максималну температуру ваздуха од 24 до 29, у вишим предјелима од 20 степени Целзијусових.

У сриједу, 14. септембра, током дана биће претежно сунчано и још топлије уз максималну температуру ваздуха од 28 до 33, у вишим предјелима од 23 степена Целзијусова.

У четвртак, 15. септембра, биће топло и вјетровито, уз сунчане периоде и постепено наоблачење, а максимална температура ваздуха биће од 27 до 33, у вишим предјелима од 23 степена Целзијусова.

Претходни текстЗваничници Српске и Србије свечано отворили Клинику за кардиохирургију на УКЦ РС
Сљедећи текстТанго одличан у Ужицу