Насловна Најновије Сутра облачно са кишом уз температуру до 20 степени Целзијусових

Сутра облачно са кишом уз температуру до 20 степени Целзијусових

83
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно облачно вријеме са кишом која ће се ширити од југа ка сјеверу, уз температуру ваздуха до 20 степени Целзијусових.

У првом дијелу дана на југу се очекују нешто јаче падавине уз пљускове са грмљавином, а у осталим предјелима киша ће бити слаба, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Послије подне биће промјенљиво облачно уз сунчане периоде и локално слабу кишу или пљускове, а више сунчаних часова очекује се у Херцеговини, током другог дијела дана.

У сјеверним подручјима дуваће слаб сјевероисточни вјетар, а у осталим предјелима слаб до умјерен јужни и југоисточни.

Јутарња температура ваздуха од три до 10, а дневна од 11 до 20, у вишим предјелима од осам степени Целзијусових.

Према подацима Републичких хидрометеоролошких завода, данас преовладава претежно облачно вријеме, а понегдје је падала слаба киша.

Температура ваздуха у 13.00 часова имала је ове вриједности: Чемерно девет, Калиновик 10, Кнежево, Соколац и Србац 11, Бањалука, Нови Град, Рибник, Хан Пијесак и Брчко 12, Бијељина, Гацко, Добој, Зворник, Мркоњић Град, Сребреница и Тузла 13, Приједор, Фоча и Травник 14, Вишеград, Рудо, Зеница и Сарајево 15, Билећа 18, те Требиње и Неум 21 Целзијусов степен.

Претходни текстШулић: Шмит и остали схватили да је Јахорина примамљиво мјесто за улагање
Сљедећи текстУ саобраћајној незгоди у Касиндолу, повријеђена два пјешака