Насловна Вијести Сервисне информације Сутра освјежење и благи пад температуре

Сутра освјежење и благи пад температуре

213
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ, сутра се у јутарњим часовима очекују локални пљускови, а током дана сунчани периоди, промјенљива облачност и повремена киша.

Најнижа јутарња температура ваздуха биће између 15 и 19, на југу до 24 степена Целзијусова, а највиша између 27 и 32, на југу од 34 до 38 степени.

Током ноћи и рано ујутру на сјеверу и сјевероистоку биће облачно уз кишу и пљускове са грмљавином, а понегдје ће бити и локалних непогода уз јак вјетар и могућу појаву града, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Ујутру ће падавине слабити и престати, а током дана очекује се освјежење уз благи пад температуре у односу на претходне дане.

На југу и југоистоку остаје претежно сунчано и врло топло.

Дуваће вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјевероисточног смјера, у Херцеговини и југозападним крајевима југозападног смјера.

У БиХ данас је претежно сунчано.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Мраковица, Чемерно, Калиновик и Хан Пијесак 29, Кнежево и Соколац 30, Гацко, Сребреница и Бугојно 32, Дринић, Мркоњић Град, Нови Град, Србац, Шипово, Бихаћ, Градачац, Ливно, Сарајево и Тузла 33, Бањалука, Бијељина, Билећа, Добој, Зворник, Приједор, Рибник, Рудо, Сански Мост и Зеница 34, Требиње 35, Вишеград и Широки Бријег 36, Столац 38, те Мостар и Неум 39 степени.

ИЗВОРРХМЗ, фото илустрација
Претходни текстКатић: Радови на згради Ректората и Музичке академије теку планираном динамиком
Сљедећи текстПотврђене оптужнице због наношења тјелесне повреде, као и насиља у породици