Насловна Најновије Потврђене оптужнице због наношења тјелесне повреде, као и насиља у породици

Потврђене оптужнице због наношења тјелесне повреде, као и насиља у породици

182
0

Основни суд на Сокоцу потврдио је оптужницу коју је против Далибора Крајишника, због кривичног дјела тјелесна повреда, подигло Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву.

Њему се на терет ставља да је 30. априла прошле године у Улици Карађорђева у општини Источно Ново Сарајево, након краће расправе и свађе напао Т.А. ударцем песницом у главу, усљед чега је Т.А. пао на тло, а Крајишник побјегао, објављено је на интернет страници Окружног јавног тужилаштва.

Основни суд на Сокоцу потврдио је и оптужницу против мушкарца иницијала К.Е., због кривичног дјела насиље у породици или породичној заједници.

Њему се на терет ставља да је од јуна 2021. године на подручју општине Источно Ново Сарајево, дрским и безобзирним понашањем угрозио спокој и тјелесни интегритет члана породице, континуирано вршећи психичко насиље над ванбрачном партнерком Т.Ј., коју је уходио.

Осим ухођења, он је упућивао и СМС поруке пријетећег садржаја, те је Т.Ј. онемогућавао да виђа њихово дијете, чиме је поступао супротно договору коју су остварили у Служби социјалне заштите општине Центар Сарајево, па је таквим понашањем угрозио спокојство и душевно здравље Т.Ј., те повриједио њен психички интегритет.

ИЗВОРОсновни суд Соколац, фото илустрација
Претходни текстСутра освјежење и благи пад температуре
Сљедећи текстНема исписнице за двије Српкиње до завршетка дисциплинског поступка