Насловна Најновије Сутра претежно облачно са кишом, на планинама снијег

Сутра претежно облачно са кишом, на планинама снијег

150
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ, сутра се очекује претежно облачно вријеме са кишом у нижим, а снијегом у вишим предјелима.

Наредне ноћи доћи ће до постепеног премјештања облачности од сјевера ка југу, што ће донијети кишу, на високим планинама сусњежицу или снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У току сутрашњег дана биће промјенљиво облачно, локално са падавинама, у нижим предјелима са кишом, а у вишим са сусњежицом или снијегом и то углавном на истоку и југу, док ће у осталим крајевима бити облачно уз постепен престанак падавина.

Јутарња температура ваздуха од минус два до седам, у вишим предјелима од минус пет, а највиша дневна од шест до 13, у вишим крајевима од нула.

Вјетар слаб и умјерен, углавном јужних смјерова.

Данас је по котлинама и уз ријечне токове било магле и ниских облака, а у осталим крајевима преовладава мало до умјерено облачно вријеме.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус три, Вишеград два, Фоча и Зеница пет, Соколац шест, Сарајево седам, Гацко осам, Шипово, Приједор и Бихаћ девет, Бугојно и Сански Мост 10, Ливно 11, Бијељина, Бањалука, Дрвар и Тузла 12, Билећа, Добој, Зворник, Градачац, Неум и Столац 13, Мостар и Широки Бријег 14 и Требиње 15 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстПотписани уговори о бесплатном скијању за дјецу на Игриштима
Сљедећи текстВишеград: Подстицај добило 70 пољопривредних произвођача