Насловна Најновије Сутра претежно облачно са локалним пљусковима

Сутра претежно облачно са локалним пљусковима

129
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити претежно облачно вријеме са локалним пљусковима, уз дневну температуру ваздуха од 13 до 18, а на југу до 24 степена Целзијусових.

Ујутру и пријеподне биће претежно облачно и хладније уз кишу у већини предјела, док ће на југу бити углавном суво, уз промјенљиву облачност и више сунчаних интервала, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерене јачине вјетар сјеверног смјера.

У БиХ је данас било претежно облачно вријеме, а у већем дијелу земље је регистрована киша, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница два, Мраковица девет, Гацко, Дринић, Кнежево, Чемерно и Бихаћ 11, Калиновик, Мркоњић Град и Хан Пијесак 12, Рибник, Соколац, Шипово и Сански Мост 13, Приједор 14, Бањалука, Требиње, Невесиње и Нови Град 15, Билећа, Сребреница, Градачац, Ливно и Зеница 16, Добој, Тузла, Фоча и Рудо 17, Сарајево, Неум и Вишеград 18, Бијељина, Србац и Широки Бријег 19, те Мостар и Столац 22 степена Целзијусова

ИЗВОРсрна
Претходни текстГашић: Отац малољетног дјечака ухапшен
Сљедећи текстПојачано присуство полиције у близини школа у Српској