Насловна Најновије Сутра претежно облачно уз мјестимичне падавине

Сутра претежно облачно уз мјестимичне падавине

335
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно облачно вријеме, уз мјестимичне падавине и дневну температуру ваздуха од три до 11 степени Целзијусових.

Ујутру ће бити умјерено до претежно облачно и хладније, мраз је могућ у вишим предјелима, понегдје и у нижим на западу и сјеверу, а на истоку падавине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

На западу и сјеверу се у послијеподневним часовима очекује сунчано вријеме, уз промјенљиву облачност, на истоку суво, облачно и хладније, а на југу сунчано и мало топлије, док ће увече и током ноћи доћи до пораста облачности.

Јутарња температура ваздуха од минус један до шест, у вишим предјелима од минус пет, а дневна од три до 11, у вишим предјелима од минус два степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен западни и сјеверозападни вјетар , на југу и на планинама повремено јак.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас је било претежно облачно са кишом у нижим крајевима и снијегом у вишим.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус седам, Хан Пијесак нула, Соколац један, Мркоњић Град и Сарајево три, Гацко, Невесиње, Шипово, Бугојно, Ливно и Тузла четири, Рибник, Бијељина, Градачац и Сребреница пет, Билећа, Србац, Добој, Приједор, Зворник, Бањалука, Дрвар и Зеница шест, Фоча и Сански Мост седам, Бихаћ осам, Широки Бријег 10, Требиње, Мостар, Столац и Требиње 12 и Неум 13 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстШтрахе ослобођен оптужби за корупцију
Сљедећи текстДодик: Дан Републике треба да се слави без обзира на пријетње