Насловна Најновије Сутра претежно сунчано, температура до 20 степени Целзијусових

Сутра претежно сунчано, температура до 20 степени Целзијусових

135
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно сунчано и топлије вријеме, уз дневну темперетуру ваздуха до 20 степени Целзијусових.

Јутро ће бити претежно ведро и хладно, уз промјенљиву облачност на западу и сјевероистоку. У вишим пред‌јелима могућ је слаб мраз, а понегд‌је на сјеверу и истоку ће бити и магле у долинама ријека и по котлинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно сунчано, уз промјенљиву облачност и топлије, а током вечери слаба облачност ће захватити западне пред‌јеле.

Јутарња температура ваздуха износиће од један до осам, у вишим пред‌јелима од минус два, а дневна од 14 до 20, у вишим крајевима од девет степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У Републици Српској и ФБиХ данас се током дана облачност постепено смањивала.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница минус три, Калиновик четири, Хан Пијесак пет, Соколац седам, Гацко осам, Невесиње, Рудо и Сарајево 10, Фоча, Мркоњић Град, Бугојно и Ливно 12, Вишеград 13, Билећа, Тузла и Зеница 14, Рибник, Шипово, Бијељина и Градачац 15, Требиње, Бихаћ и Широки Бријег 16, Србац, Добој, Приједор, Бањалука и Мостар 17, Неум и Столац 18 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстШулић: Додатно брендирати Јахорину
Сљедећи текстЋосић: Млади су основни ресурс града