Насловна Најновије Сутра прије подне суво, поподне киша

Сутра прије подне суво, поподне киша

163
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити облачно уз кишу, пљускове са грмљавином и понегдје локалне непогоде.

Јутарња температура ваздуха биће од 11 до 17, у вишим предјелима од осам, а дневна од 22 до 27, у вишим предјелима од 17 степени Целзијусових.

Ујутро и прије подне ће бити умјерено облачно и углавном суво уз сунчане периоде. Средином дана на истоку и у централним предјелима ће доћи до развоја облака који доносе повремену кишу и пљускове са грмљавином, а послије подне пљускови ће захватити већину предјела. Увече падавине престају.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас је било умјерено до претежно облачно вријеме.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница осам, Хан Пијесак 16, Чемерно 18, Калиновик, Мркоњић Град, Нови Град и Соколац 19, Бањалука, Приједор, Рибник, Србац, Сребреница и Шипово 20, Бијељина, Гацко и Зворник 21, Добој 22, Сарајево 23, Билећа, Вишеград, Рудо и Фоча 24, Неум 25, Требиње 26 и Мостар 28 Целзијусових степени. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстЋосић: Корисна заједничка сједница два савеза
Сљедећи текстДодик: Нема Србина којег Хаг не би осудио