Насловна Најновије Сутра хладно уз сунчане периоде

Сутра хладно уз сунчане периоде

125
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ и сутра ће бити хладно и умјерено облачно вријеме са сунчаним периодима и температуром ваздуха од минус три до два степена Целзијусова.

Јутро ће бити хладно уз умјерен до јак мраз и углавном облачно, мјестимично са слабим пролазним падавинама, а на југу претежно ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална температура ваздуха биће од минус 14 до минус шест, на југу до минус два, а у вишим предјелима од минус 18 степени Целзијусових.

Током дана преовладаваће хладно вријеме уз сунчане периоде и умјерену облачност. Послије подне је мјестимично могуће провијавање слабог снијега.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни и сјевероисточни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус 17, Хан Пијесак и Чемерно минус осам, Соколац минус шест, Гацко минус пет, Невесиње минус три, Сарајево и Тузла минус два, Бихаћ минус један, Бијељина, Добој, Зворник, Мркоњић Град, Ливно и Зеница нула, Србац и Градачац један, Бањалука, Приједор и Билећа два, Дрвар три, Мостар и Требиње четири, те Неум седам степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОрбан позвао да се преиспитају санкције уведене Русији
Сљедећи текстУручене награде најбољим на Фото-конкурсу ,,Зима кроз призму празника“