Насловна Најновије Тијана Радовић почиње лијечење у Болоњи захваљујући хуманим људима

Тијана Радовић почиње лијечење у Болоњи захваљујући хуманим људима

367
0

Братунчанка Тијана Радовић са родитељима данас је, након успјешне двомјесечне акције прикупљања средстава, стигла у Болоњу гдје започиње лијечење од лимфобластне леукемије.

Њен отац Милисав путем „Фејсбука“ захвалио је свима који су прилозима омогућили да његова кћерка оде на лијечење.

Радовић је објавио фотографију са кћерком и супругом испред болнице у италијанској Болоњи у којој ће се Тијана лијечити трансплантацијом матичних ћелија.

„Желим у име своје породице да вам свима захвалим за финансијску и сваку другу помоћ. Од данас крећемо у остварење наше једине жеље, а то је да наша Тијана из ове борбе изађе као побједник. Хвала вам свима од срца и вјерујемо да ћете увијек бити уз нас“, наведено је у објави.

У хуманитарној акцији, која је два мјесеца вођена у Братунцу и сусједним општинама, за Тијанино лијечење у Болоњи требало је прикупити око 225.000 евра и захваљујући хуманости грађана, али и помоћи институција и фирми та средства су успјешно и на вријеме прикупљена.

Двадесетогодишња Тијана болује од акутне лимфобластне леукемије, коју је могуће лијечити на једној клиници у Болоњи, у коју је данас допутовала и очекује се да ће то лијечење бити ефикасно и успјешно.

ИЗВОРсрна
Претходни текст„Божићни турнир у малом фудбалу“ од 26. децембра до 5. јануара
Сљедећи текстПотписан Уговор о концесији за изградњу соларне фотонапонске електране „Требиње 2“