Насловна Најновије Тијани Бошковић престижно признање

Тијани Бошковић престижно признање

397
0

Први дио Лиге шампиона у женској одбојци протекао је у знаку Тијане Бошковић.

Иако њен тим у групној фази није забиљежио све побједе и мораће да игра плеј-оф, Билећанка је дефинитивно оставила печат на уводни дио елитног такмичења.

Навијачи су имали прилику да бирају играчицу која ће добити МВП награду на крају групне фазе и у том гласању је Бошковићева однијела убједљиву побједу.

Главна узданица Езачибашија освојила је 63,1 одсто гласова, иза је оставила Паолу Егону са 20,2 одсто и Екатарину Анктропову, која је узела 9,5 одсто.

Турски тим је у групи остварио четири побједе – по двије против Вашаша и Марице Пловдив, а изгубио је оба пута од Скандићија. Заузео је другу позицију, па ће до четвртфинала покушати да дође кроз плеј-оф мечеве. Ривал у разигравању је екипа Прометеја.

Тијана је у првом колу против Вашаша постигла 23 поена, а у другој рунди на мечу са Марицом уписала је 13. У трећем колу против Скандићија ни њених 28 поена није било довољно за тријумф Езачибашија.

У четвртој рунди против Марице је паузирала, а у петом колу је донијела екипи побједу против Вашаша са 28 поена. У посљедњем мечу у групи у поразу против Скандићија имала је 27 поена.

ИЗВОРРтрс
Претходни текстУхапшен осумњичени за убиство младића у Сарајеву
Сљедећи текст„Пулс града“ 29.01.2024. (ВИДЕО)