Насловна Вијести Сервисне информације Током дана мало топлије, увече наоблачење

Током дана мало топлије, увече наоблачење

120
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће током дана бити претежно сунчано уз промјенљиву облачност и још мало топлије, а послије подне и увече очекује се наоблачење са сјевера.

У ноћи на сјеверозападу у нижим предјелима падаће киша која се леди при тлу, а у вишим снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен и промјенљив вјетар.

Дневна температура ваздуха биће од један степен у вишим предјелима и мјестима са маглом, до 11 степени Целзијусових на сјеверу и југу.

Јутрос је у већини крајева претежно сунчано вријеме, а локално по котлинама има ниског наоблачења, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Најхладније је јутрос било на Сокоцу гдје је у 7.00 часова измјеренео минус 20 степени Целзијусових.

У Шипову је у 7.00 часова било минус 13, Сребреници минус 12, Сарајеву, Хан Пијеску и Чемерну минус 11, Тузли, Зеници и Кнежеву минус 10, Гацку минус девет, Зворнику, Мркоњић Граду, Фочи, Рибнику и Калиновику минус осам, Бањалука, Добој, Дринић и Рудо данас биљеже минус седам, Бијељина, Приједор, Србац, Вишеград и Нови Град минус шест, Билећа минус четири, Мраковица минус један, Требиње нула, Мостар један и Неум пет степени Целзијусових.

Висина сњежног покривача на Хан Пијеску је 20, на Сокоцу 16, у Сребреници, Шипову и у Кнежеву по 10 центиметара.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстПочиње друго полугодиште
Сљедећи текстУ Српској рођено још 11 беба