Насловна Uncategorized Требиње и Чајниче у финалу Новогодишњег турнира

Требиње и Чајниче у финалу Новогодишњег турнира

144
0

Требињски „Бемикс“ и „Кафе Библиотека“ из Чајнича, екипе састављене од мајстора малог фудбала из више градова БиХ, играће вечерас у финалу Новогодишњег турнира у Градској дворани у Фочи.

Требињци су у полуфиналу надиграли прошлогодишњег побједника турнира „Ресторан Кастел“ из Никшића са 4:1, а могло би се рећи да је то био незванични окршај БиХ и Црне Горе, имајући у виду да у обје екипе игра велики број репрезентативаца ове двије земље.

До пред сам крај резултат је био изједначен 1:1 и на обје стране низале су се шансе, а бројна фочанска публика знала је да награди сваки лијеп потез.

У посљедња четири минута, екипа из Требиња пронашла је пут до мреже и са три брза гола ријешила питање побједника и заслужено се пласирала у финале.

Веома занимљиво било је и полуфинале између „Кафе Библиотеке“ Чајниче и „КМФ Жељезнице Скај кафеа“ из Трнова. Екипа из Чајнича, за коју, осим играча из те општине, наступају и фудбалери из Невесиња, Мостара и Сарајева, савладала је старог познаника са 4:3.

„Противник веома квалитетан, добро се познајемо и стално играмо једни против других, била је одлична утакмица. Једва чекамо да у финалу укрстимо копља са нашим спортским пријатељима из Требиња“, рекао је капитен „Кафе Библиотеке“ Чајниче, Невесињац Далибор Пудар, који је и прошле године играо у финалу, али са екипом из Невесиња.

Финале се игра вечерас од 20.30 часова, а сусрет за треће мјесто почеће у 18.30 часова.

ИЗВОРсрна
Претходни текстИсторијска туристичка година за најјужнији град Српске
Сљедећи текстСредства за прославу Нове године преусмјерена социјално најугроженијима